Brief on Renovation:
Due to the increased demand for space from the addition of twins to their family, their was an urgent need by Steve and Jan to convert their garage into a more useable family environment, giving space for their two older children to play in a safe environment.

Over the course of a week the garage was transformed to accommodate the needs of the older children by giving them the room to burn off energy in the new play area and provide an easier indoor outdoor on the warmer days.

Steve and Jan have advised that the new space has provided a 'breath of air on their sanity' and are very happy with the end result.

  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb

Feedback

We didn't know that having the extra space would make such a difference to our lives.  Our older children are no longer under our feet all the time and we know that they are safe when in the playroom.  Rowan from Fix It Renovations, managed the whole project - co-ordinating the various trades needed to transform our garage.  His team are a credit to him and we are already recommending his work to our friends.

Steve and Jan T  - January 2013